Horeca

Horeca Beveiliging

Bent u op zoek naar een professionele beveiligingsbedrijf die uw horecagelegenheid (trendy club, kroeg, chique restaurant of feesttent) beveiligd? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij Maximor Security zorgen wij voor de juiste inzet van enthousiaste, ervaren en gecertificeerde horecabeveiligers voor elke type gelegenheid of bedrijfsevenement. Onze ervaren beveiligers zullen in hun rol perfect de veiligheid en de juiste begeleiding van uw bezoekers verzorgen.

U kunt onze horecabeveiligers kunt individueel of in teamverband inhuren. Het inzetten van onze beveiligers kunt u afstemmen op basis van uw behoefte en verwachte aantal aan bezoekers.

Onze ervaren horecabeveiligers handelen altijd zoals het hoort vanuit expertise, rust en respect. Zij stellen zich altijd vriendelijk op, maar wel met de juiste autoriteit. Een  heldere duidelijke communicatie en servicegerichtheid richting bezoekers en uw horecapersoneel staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn in staat alle soorten situaties te overzien en kunnen direct ingrijpen wanneer zich ongewenste fysieke bedreigingen voordoen. U kunt denken aan bezoekers die andere bezoekers of uw eigen personeel lastig vallen kunnen rekenen op streng toezicht. Indien de situatie zich voordoen dat het nodig is om diegene(n) naar de uitgang te begeleiden, dan zullen wij dit uiteraard met gepaste handelingswijze kunnen uitvoeren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. evenementen beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op!
Wij denken graag met u mee over een oplossing. Wij staan met ons enthousiaste team beveiligers voor u klaar.