Object

Object Beveiliging

Dagelijks verplaatsen grote groepen mensen in kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen. Om uw organisatie voor mogelijke risico’s van binnen- en buitenaf te beschermen, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw pand of object. Onze beveiligers zijn gespecialiseerd in object beveiliging en staan voor u klaar om de veiligheid van u en uw organisatie te waarborgen. Wij hebben de kennis en ervaring om professioneel te handelen bij het plaatsvinden van calamiteiten, verdachte en/of onveilige situaties. Wij zijn breed inzetbaar en verrichten gerichte werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

De entree van uw kantoor is het visitekaartje van uw organisatie en de aanwezige medewerker bij de receptie kan een belangrijke rol spelen hierin. Deze persoon heeft een belangrijke taak in het totale veiligheidsplan binnen uw organisatie. De betreffende persoon kan een spil zijn in het totale preventie- en calamiteitenplan van uw onderneming.

Naast de reguliere werkzaamheden zoals het bedienen van bijvoorbeeld de telefooncentrale en het ontvangen en registreren van uw bezoekers, kunnen daar ook enkele taken aan worden toegevoegd zoals: administratieve werkzaamheden, postverwerking, toezichthouder en handhaving veiligheidsprocedures.

Onze mensen zijn het ene moment dus objectbeveiligers en het volgende moment treden zij voor uw organisatie op als gastheer, BHV’er of als aanspreekpunt voor in- en uitgaande personen of goederen. Wij zijn zeer flexibel.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. object beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op!
Wij denken graag met u mee over een oplossing. Wij staan met ons enthousiaste team beveiligers voor u klaar.