Over ons

Ons verhaal

Maximor Security is een jonge organisatie met een team van ervaren beveiligingsmedewerkers. Wij zitten gevestigd in Zwolle.
Wij zijn een onafhankelijke en professionele organisatie die zich specialiseert in beveiligingsdiensten door heel Nederland.
Wij zetten ons breed en flexibel in. U kunt bij ons terecht voor verschillende beveiligingsdiensten.

Onze beveiligers zijn in het bezit van de benodigde vakdiploma’s en certificaten. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Onze beveiligers zijn servicegericht, communicatief sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van uw terrein.

Wij vinden het erg belangrijk om een omgeving te creëren waarin openheid en vertrouwen centraal staat in de professionele relatie tussen onze beveiligers, medewerkers van opdrachtgevers en bezoekers van de locaties waar wij onze beveiligingsdiensten aanbieden. Tegelijkertijd zorgen wij voor een veilig omgeving, zowel voor medewerker, bezoekers en de samenleving. Uw veiligheid, ons werk!

Maximor Security heeft als doel het ontzorgen van onze opdrachtgevers op het gebied van veiligheid, met de focus op beveiliging. Voor ons is uw veiligheid het uitgangspunt!

Elke opdracht gaan wij eerst goed in gesprek met onze opdrachtgevers. Dat begint altijd met heel goed luisteren om zo te doorgronden wat uw specifieke omstandigheden en wensen zijn. Samen bekijken we welke risico’s we accepteren en welke we moeten afdekken met betaalbare slimme oplossingen of maatregelen. Vervolgens bereiken we de gewenste situatie, waarin uw gasten, bezoekers en medewerkers zich veilig en vertrouwd voelen om optimaal te presteren.

Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat een veilig gevoel niet ten koste gaat van het gevoel van gastvrijheid. Goed om te weten is dat op welke manier wij u ook ontzorgen.

Kennismaken?

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening en zou u wel eens kennis willen maken onder het genot van een kopje koffie?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag onze diensten uitleggen en de verdere mogelijkheden met u bespreken. Vul het contactformulier in voor een kennismaking of neem direct contact op via onze contactgegevens.