Winkel

Winkel Beveiliging

Het komt regelmatig voor dat winkeliers te maken hebben met inbraak of overval. Een gebeurtenis als deze veroorzaakt schade aan een winkel in de vorm van onherstelbare schade aan interieur, verlies van goederen en informatie. Ook kan het voor vertraging zorgen in de dagelijkse gang van zaken. Een inbraak of overval heeft vaak ook een emotionele impact op u en uw medewerkers. Het is daarom van essentieel belang om uw winkel goed te beveiligen tegen een inbraak of overval.

Onze beveiligers houden toezicht en kunnen voorkomen dat er winkeldiefstal, vandalisme en escalaties ontstaan. Ze grijpen preventief in om uw veiligheid te waarborgen wanneer de situatie daarom vraagt. Winkelbeveiliging is meer dan alleen beveiliging tegen diefstal en overval. Het gaat ook over goed gastheerschap, klantvriendelijkheid en begeleiding van winkelpersoneel m.b.t. diefstalpreventie.

Gezamenlijk kunnen winkeliers ervoor kiezen om het terrein te laten beveiligen. Onze beveiliger(s) ondersteunt hierbij meerdere winkels binnen een afgebakend terrein. Bij calamiteiten zijn wij direct oproepbaar voor de deelnemende winkeliers.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. winkel beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op!
Wij denken graag met u mee over een oplossing. Wij staan met ons enthousiaste team beveiligers voor u klaar.